Te koop: Wurlitzer 1800

Wurlitzer 1800

De Wurlitzer model 1800 werd uitgebracht in 1955 en is te koop bij Jukeboxspecialist.

De Wurlitzer 1800 heeft de bijnaam “Sunrise” meegekregen vanwege het fluweel roodkleurige achterwand met als zonstralen uitgebeelde, versierde chromen elementen.

De Wurlitzer model 1800 heeft uitzonderlijke zijruiten die gebogen doorlopen tot aan het chromen dak van deze Jukebox. De grill van deze Wurlitzer 1800 wordt aan weerszijden verlicht door middel van slanke kolomzuilen welke versierd zijn met sterren en kometen figuraties in de kleuren blauw en rood en stralen een explosie van sterren uit.

De Wurlitzer 1800 is voorzien van het geweldige Cobra naaldsysteem en heeft een bereik tot 17.000Hz. Weergave van het geluid wordt bereikt door het luidsprekersysteem van deze Wurlitzer 1800 middels drie “12 Inch” breedband speakers via een cross-over systeem met een hoge tonen HI-FI speaker, die samen een fantastisch en bovenal bijzonder warm geluid weergeven.

Deze jukebox is door Jukeboxspecialist volledig en in uitzonderlijke staat teruggebracht in zijn oude glorie. Jukeboxspecialist staat garant voor deze uitvoerige restauratie met 1 jaar volledige garantie.

Mvg,

Uw Jukeboxspecialist

Harold Hoetink.