Verhuur Jukeboxen

Tijd voor een feestje, een speciale gelegenheid of jubileum. Wilt u een bijzonder tintje aan uw dag geven. Maak dan uw feest compleet. Bij de Jukebox specialist Harold Hoetink is het mogelijk om een jukebox te huren voor uw speciale dag zodat u kunt genieten van de warme muziekklanken die uit een jukebox komen. Een echte aanrader en een origineel idee om een feest of partij mee aan te vullen. U zult versteld staan over de gezelligheid die een jukebox met zich meebrengt. Een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Indien u bij ons een jukebox huurt dragen wij zorg voor de muziek. De jukebox is rijkelijk gevuld met alle klassiekers en hits die menig persoon in beweging zal brengen. Wij hebben door de jaren heen onze kennis vergaart en voor u een uiterst sfeervolle selectie van topmuziek samengesteld. Hiermee is een ieder aanwezige op uw feest of partij altijd bijzonder tevreden en zal er tot in de late uurtjes worden doorgegedanst.

Jukebox huren

Het huren van een Jukebox is vrijwel altijd mogelijk. Wilt u informatie over het huren van een jukebox neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Verhuur van onze jukeboxen is in verband met service en ondersteuning alleen mogelijk binnen een straal van ca. 25 km. rondom Deventer. Neemt u gerust eens contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Wij adviseren u om tijdig van tevoren te informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheden. Het komt helaas nogal eens voor dat een jukebox al gereserveerd is voor een desgewenste dag.

 

top