SERVICE

U kunt bij de Jukebox Specialist terecht voor technische hulp en ondersteuning met betrekking tot een reparatie, revisie, onderhoud of storing van authentieke Jukeboxen van het merk Wurlitzer, Seeburg, Ami, Rock Ola, Tonomat en overige merken Jukeboxen.

Een jukebox werkt door middel van mechanische bewegingen kunnen hierdoor slijtage euvels gaan vertonen. Een grote beurt voor uw jukebox, een onderhoud is dan ook geen overbodige luxe te noemen en wij bevelen u aan om toch regelmatig onderhoud uit te voeren. Zo behoudt u het genot van uw jukebox luister plezier. U kunt bij ons terecht voor alle storingen, problemen en moeilijkheden die u aan uw jukebox ondervindt. Door ervaring zijn kosten vrijwel altijd op voorhand te begroten. Soms kan een storing ook telefonisch worden opgelost. Wij adviseren u dan ook bij twijfel altijd contact op te nemen.

Voor vragen staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op 06-10900822. Onze monteur komt indien mogelijk aan huis binnen Nederland, een bezoek aan huis in Belgie of Duitsland kan ook mogelijk zijn. Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom neem dan gerust contact op.