Revisie Buizenversterker Jukebox

Ook voor een revisie van uw jukebox versterker kunt u bij ons terecht. Bent u niet tevreden met de geluidskwaliteit van uw jukebox, dan ligt de oorzaak hoogstwaarschijnlijk bij de bron van uw jukebox ofwel de buizenversterker. In de meeste gevallen is een revisie van toepassing om het geluidsniveau weer te optimaliseren. Door ouderdom en slijtage van o.a. electrolyten, condensatoren en electronenbuizen en dergelijke kan er het onaangename geluid ontstaan, hetgeen veelal resulteert in een krakerig, vervormd en rommelig geluid.

buizenversterker jukebox.

U kunt bij ons terecht voor het reviseren van uw buizenversterker, selectie units en muntproofers.

Standaard revisie buizenversterker jukebox.

Hierbij worden alle electrolyten, condensatoren, verlopen weerstanden e.d. vervangen. Een indicatie van deze kosten liggen rond de 195 euro excl. transformatoren en excl. elektronenbuizen.

Uitgebreide revisie buizenversterker jukebox.

Hierbij worden volume regeling, transformatoren, electronen buizen, buisvoeten, bass-treble, relays e.d. vervangen. Voor een uitgebreide revisie van uw buizenversterker is een prijsopgave niet exact mogelijk. Door ervaring kan men doorgaans een gemiddelde richtprijs vanaf 265 euro excl. transformatoren en excl. elektronenbuizen aanhouden. Een exacte prijs kan tijdens telefonisch contact gegeven worden voorafgaand aan de revisie.

top